Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muut tuotteet

aperi-ja toimistotarvikkeet

Monipuolinen valikoima tarvikkeita kotiin, kouluun ja toimistoon – tarvitsetpa sitten väripatruunaa tai kansiota, tulostuspaperia tai kirjekuoria. Tilauspalvelumme kautta toimitamme sinulle myös sen mitä myymälävalikoimaamme ei kuulu.

 

Kortit, adressit ja postimerkit

Etsitkö yksilöllistä korttia ystävälle tai merkkipäivää viettävälle? Monipuolisesta korttivalikoimastamme löydät kortit niin arkeen kuin juhlaan. Postimerkit saat kätevästi samalla kerralla.

 

Kartat 

Valikoimissamme ovat maantiekartat Suomesta, kaupunkikartat ja maasto- ja veneilykartat Virroilta. 

Seurapelit ja palapelit

Iltojen iloksi ja päivien ratoksi saat meiltä seurapelejä ja palapelejä. Palapelihyllyssämme ovat valittavissasi niin nuppipalapelit kuin 1000 palan palapelitkin.

 

Taiteilijatarvikkeet ja askartelutarvikkeet

Taiteilijatarvikenurkkauksestamme saat öljy,-  akryyli,- ja akvarellivärit, pastelliliidut, puuvärit  maalauspohjat ja -aineet sekä siveltimet monipuoliseen harrastamiseen. Askartelutarvikevalikoimamme kattaa tarvikkeet korttiaskarteluun ja muuhunkin käsillä tekemiseen. Valikoima vaihtuu kausittain!

 

Makeisia herkutteluun

Hyvän kirjan seuraksi tai lahjan kylkeen tarjoamme erilaisia suklaita, toffeita ja muitakin makeisia.

Myynnissämme on Mäntsälässä valmistettuja Sahlmanin pehmeitä toffeita montaa eri sorttia. 

Oletko jo tutustunut espanjalaisen Simón Coll  suklaatehtaan tuotantoon?Tämä perinteikäs suklaatehdas on valmistanut suklaata jo 1840 -luvulta lähtien. Valikoimissamme on tehtaan laadukasta maitosuklaata sekä 50% ja 70% tummaa suklaata. Suosittelemme!

kynät

Kortteja

taiteilijatarvikkeet